Ansök om medlemskap

Genom att maila till forenadeformagor@gmail.com

1. Skriv ditt namn, adress, telefonnummer och din mailadress.  (enbart för medlemsregistrering

2. Bifoga kopia på kursintyg, diplom, certifikat eller/och en beskrivning på det du erbjuder kostnadsfritt till de andra medlemmarna. (Visas bara för medlemmar)

3. Bifoga en PDF -fil   ( Denna PDF-fil visas bara för medlemmar )

*med en bild på dig själv  och en kortare beskrivning av dig själv

*de terapiformer du erbjuder (gör gärna en kort beskrivning av terapin med) eller hur du vill stödja föreningen/föreningens medlemmar.

*dina kontaktuppgifter och besöksadress där de övriga medlemmarna kan nå dig.


När din ansökan blivit godkänd placeras din PDF-fil med kopior på intyg eller/och beskrivning på det du vill erbjuda i en mapp ihop med medlemsbevis. Denna mapp delas sedan med de andra medlemmarna genom Dropbox. Som medlem godkänner du att dessa uppgifter delas till de andra medlemmarna. Önskar du utträde ur föreningen eller om du blir utesluten, ansvarar styrelsen för att din delbara mapp med uppgifter tas bort och antingen arkiveras eller raderas enligt önskemål från medlemmen. Medlemsbeviset har bara utfärdande-datum och gäller så länge du är medlem.


Vill du samverka och kommunicera via Facebook letar du upp våran profil Förenade Förmågor och gör en vänförfrågan. Härifrån läggs du till, om du vill, i en sluten grupp där medlemmarna kan kommunicera med varandra. Vi har även en Facebook-sida som du kan gilla, dela och marknadsföra föreningen med, så föreningen kan växa i hela landet✨


        Kostnad för medlemskap = 0 kronor


Styrelsen administrerar föreningsverksamheten och medlemsansökningarna och medlemmarna administrerar och uppdaterar sina egna uppgifter via en delad mapp i Dropbox. Föreningen strävar efter att vara papperslös och helt gratis för medlemmarna. Du behöver ladda ner Dropbox till din dator/mobiltelefon och öppna ett konto.